Toiduuudised

SÄÄSTUJUHT: vaata poode, kus nii kilo juustu kui kilo vikerforelli maksab vähem kui seitse eurot ja kus saab soodsalt kempsupaberit (3)

LISA KOMMENTAAR

need8. märts 2023, 20:57
igatsugu odavad kanamassist tehtud sardellid ja viinerilaadsed tooted meenutavad praadimisel ja söömisel sisu poolest rohkem odavat tulaettpaberit mis roosaks värvitud ja kilesse aetud, päris liha sinna kanarapete ja sojamassi sekka ju ei panda...
Kvaliteet vs kvantiteet8. märts 2023, 15:20
Mõne toote puhul pole odavaim hind just parim pakkumine. Näiteks juustul ja juustul on sageli kvaliteedivahe sees (laagerdumise aeg), samuti ei ole kindel, kas viiner tuleb ikka odavam, kui üks tükk korralikku (mahe)veisefileed - vähemasti, kui mõelda toitainetele jms. Paned võileivale odavat juustu peale, siis laod seda nätsket juustu mitu viilu leiva peale, sest maitse ja lõhn on nõrk. Samas, aasta aega või enam laagerdunud juust - seal piisab ühest väikesest killust, et hea juustu maitset tunda ja ka nuusutada. Ja eks ta ole nii veel paljude toidukaupadega.
Sama10. märts 2023, 17:50
Ma siiski ei ole praegu veel nii vaene, et otsida poodidest kõige odavamat kaupa. Pigem ostan kallimat ja kvaliteetsemat ja söön lihtsalt vähem. Teine asi on aeg, ma ei taha seda kallist aega kulutada mööda ernevaid poode joostes ja odavamat otsida. Pigem käin oma kodulähedases poes ja ostan kõik ühest kohast, m uidugi jälgin sooduspakkumisi.