Foto: Erakogu
Toiduuudised
25. veebruar 2023, 10:27

SÄÄSTUJUHT: Pühapäevaks seenekastmes seakarbonaad, argiõhtuks hapukapsaga täidetud ahjukartulid

Kas ka sina oled postkastis toidupoodide sooduspakkumiste lehti vaadates ohanud, et keegi võiks aidata välja raalida neist soodsaima? Toidutare ja Kliendilehed.ee tulevad siinkohal appi. Oleme sinu jaoks välja otsinud, milline võiks pakkumisi arvestades olla lähiajal sulle odavaim pood ning millised kaks maitsvat toitu jõuaksid kampaaniahindu kasutades lauale tavapärasest märksa soodsamalt.

Vaata pakkumisi www.kliendilehed.ee!

Mahlane seakaelakarbonaad on eestlase lemmikliha nii suvel grillil kui ka talvel tummistes ahjuroogades ja hautistes. Aga sel nädalavahetusel võiks valmistada klassikalist kondiga seakarbonaadi ja serveerida seda koos šampinjonikastmega. Õdusa talveõhtu tummise seenekastmes seakarbonaadi retsepti vaata SIIT

Lidli kauplustest leiab pühapeva õhtuni soodsa hinnaga viilutatud sea seljakarbonaadi - 360g karp maksab 1,49 eurot (kilo 4,14 eurot).

Kastme valmistamiseks vajalikku võid leiab parima hinnaga Coopi poodidest, 250g pakk Eesti võid maksab seal kuu lõpuni 2,29 eurot (kilo hind 9,16 eurot). Soodsa hinnaga võid leiab ka Grossi kauplustes, kus 150g paki Farmi koorevõid saab nädala lõpuni kätte 1,44 euroga (kilo hind 9,60 senti). Šampinjonid on esmaspäevani kampaaniahinnaga müügil Maximas, 250g karp seeni seal maksab 1,15 eurot (kilo 4,60 eurot). Maximast tasub võtta karbonaadi kõrvale ka kartuleid, nende kilost küsitakse seal 0,39 eurot. Kartuleid võiks arvestada nii, et neist jaguks järgmisel päeval ka hapukapsaga täidetud ahjukartulite valmistamiseks.

Ja kui kotis on veel ruumi ja kodus nõudepesumasin olemas, võiks Maximast haarata kaasa ka paki Fairy pesumasina kapsleid. Ostes praegu 5,99 euro eest paki kapsleid, õnnestub pool raha kokku hoida (täpsemalt 52%).

Eelpool juba nimetatud hapukapsaga täidetud ahjukartulid on lihtne ja maitsev roog, mis sobib ka taimetoitlasele. Retsepti vaata SIIT

Parima hinnaga hapukapsa leiab Maximast - esmaspäevani saab sealt kilose kapsakoti kätte 1,19 euroga. Retseptis vajalikku juustu pakutakse parima hinnaga Grossi kauplustes, kuu lõpuni maksab seal 200g pakk Valio Eesti riivjuustu 8,40 eurot (kilo 8,40 eurot). Ja kes kardab, et ainult kartulist, kapsast ja juustust kõhtu täis ei saa, võib Meie kauplustest kaasa haarata 500g paki Valla suitsusardelle (kilo 3,58 eurot) või Maximast võtta paki Maksi&Mooritsa sealihasardelle, mille 500g pakk maksab 1,99 eurot (kilo 3,98 eurot).

Uus hinnainfo jõuab Toidutare veebi veidi vähem kui nädala pärast ehk 28. veebruaril.

Aga Säästujuhi uusi retsepte koos poodlemissoovitustega vaata laupäeval ehk 4. märtsil.