Foto: Merilin Siimpoeg
Merilin Siimpoeg 16. märts 2023 13:08

Kalmaarid kuuluvad molluskiterühma, mida nimetatakse peajalgseteks. Nad on elanud juba 500 miljonit aastat. Kalmaar on paljudes rahvusköökides, eriti Vahemere maades populaarne mereand. 

Kui kalmaari küpsetatakse õigesti, see tähendab keskmisel kuumusel, on sellel krevettide ja homaariga sarnane hõrk mekk. Üleküpsetamine muudab aga hõrgutise kummiseks. 

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
  • võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99