Toiduvideod

VIDEO | „POLIITKÖÖK“ | Eeva Helme noad on hästi ihutud: „Ma teritan neid ise!“ (9)

LISA KOMMENTAAR

Tingimustel10. veebruar 2023, 06:54
Kui mulle iga kuu antakse 200 eurot söön selle karaski ära. Aastas teeb 12 karaskit.
Mari8. veebruar 2023, 12:19
Miks peaks riigikokku valima tädi, kes ühe lasteaias ja teise koolis käiva lapse kõrvalt ei suuda tööl käia?
tuulika3. märts 2023, 16:38
Kes see tädi neist on
ehtne perepoliitikautekamp7. veebruar 2023, 08:19
Kurb, kui esimees ise tahab riiki päästa, suunab sujuvalt ka oma abikaasa riigipalgale. Kas tõesti maksumaksjad peavad kogu perele palka hakkama maksma. Lihtsalt häälte andjaks on neid riigikokku tarvis. Et ikka erakonna soovid läbi suruda. Kas tõesti abikaasal endal otsustusõigust pole, mees käsib ja tuleb kanditeerida.
Dünastia seriaal7. veebruar 2023, 04:10
Olen näitlejate dünastiale ka mõelnud. Aga meil on meedikute ja juristide dünastiad ka. Eesti Evangeelne Luterlik kirik on erinevate suguvõsade mõju väljasl. Salumäed, Põdrad, Luhametsad Haamerid. Selles suguvõsade prevalveerimises on meie väikesele ühiskonnale, midagi iseloomulikku.
Tri7. veebruar 2023, 02:38
Ma ei taha mingit kobisemist enam kuulda kas on ikka eetiline kui riigikokku saab perest mitu ininest. Meil on terve üks kõrgkool mis koolitab oma järglasi juba aasta kümneid . Vaadates kui paljud on kahekesi ehk abikaasadena nimekirjas mainitud ei tule veel nii pea sellel lõppu. Kas meile meeldib see? Mis meil muud üle jääb. Riigikokku vähemalt valib rahvas. Näitlejaks valitakse otseses mõttes oma lapsi. Kuidas muidu on võimalik, et õppejõudude oma lapsed on kooli läbinud
Arvan, et olen mees7. veebruar 2023, 01:47
Sümpaatne praktik ja pragmaatik. Edu talle.
Arvamus6. veebruar 2023, 17:11
Mina arvan küll, et Eeva on tubli ja sihikindel naine. Ainult üks asi häirib mind poliitikute valimise juures. See on valimisnimekirjades järjekorra koostamine. On ju selge, et kõrgem positsioon tagab suurema tõenäosuse valituks osutumisel. See häiris juba Kristina Šmiguni juures, kellel polnud vähimatki poliitilist pagasit, ja ometi oli ta nimekirjas eespool nii mõnestki teisest, kellel vastavaid teeneid enam. Ja siin (loomulikult ka teiste puhul) on täpselt sama skeem. Muidugi, kas üks või teine inimene - see ei mõjuta erakonna põhimõtteid. Aga ikkagi on sellel halb lõhn juures!
Kats6. veebruar 2023, 16:25
Nii läbinähtav on see reklaam aga no raha ei haise. Õhtuleht- ega see nüüd temast riigikogu väärilist ikka ei tee. Natuke mage tunne jääb lihtsalt.