Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Steffani (Pärnu): pitsateos võib see puhvet olla ju tasemel, kuid roogade soola üledoos tekitas halva enesetunde (3)

LISA KOMMENTAAR

..25. jaanuar 2023, 14:09
Sai viimati suve lõpus käidud ja oligi ehmatav kogemus. Toit oli tõesti liiga soolane ja kvaliteet jättis kõvasti soovida. Serveering endiselt kena ja ahvatlev. Varasematel aastatel (enne koroonat) oli lemmikkoht Pärnus. Võtsime ka pitsa kaasa, see oli enam- vähem, aga soolane ikka. Kapsasalat oli endiselt hea. Käin seal 1- 2 korda aastas. Loodan, et artiklist on kasu ja asi paraneb.
Pärnakas25. jaanuar 2023, 04:23
Pole kunagi Steffani fenomenist aru saanud. Ongi puhas turistilõks, ei tea oma tutvusringkonnast ühtki kohalikku, kes seal käiks kui just ei satu väga hilise aja peale ja muud kohad enam lahti pole. See toidu ülesoolamine neil aastate pikkune teema, pitsades on rohkem tainast kui täidist. Ainus hea asi seal ongi jah see kapsasalat, mida varem sai tasuta võtta, aga sellepärast üksi küll minema ei hakka, asi see salat ise kodus valmis teha 😀
Õiglane24. jaanuar 2023, 13:15
See koht on alla käinud. Ise olen proovinud Pollo-Pella makaronirooga - ärge proovige. Pitsadki pole enam parimad. (nt. PItzatänava omad on paremad) See juba mitu aastat. Mis juhtus -ei tea. Kapsasalat on veel endises headuses.