Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | vCafe (Tartu): paraku nullib köögi pingutuse ära saalipersonali rumal teenindusviga (4)

LISA KOMMENTAAR

külli22. jaanuar 2023, 15:27
Kokk võiks ikka maitseda ka mida ta valmistab enne kui serbeerib toitu.
Minu soovitus on negatiivne?15. jaanuar 2023, 11:29
Selliseid artikleid ei peaks kirjutama. Kui tehti viga, siis klient, kes soovib aidata ja teenindust parandada, ütleb seda kohapeal, mida peaks muutma aga mitte kirjutama kogu Eesti rahvale, et sinna ärge minge. Miks muutuvad inimesed, kellel on kasvõi pisike võimuhakatis, olgu mingid pisikesed ülemused või ajakirjanikud, kohe empaatiavõimetuks enda imetlejaks ja peavad ennast maailma direktoriteks? Kas Karmo Tüür sai rahulduse, et sai jälle kellelegi pasunasse anda? Kas ei oleks aeg hakata lõpuks ajakirjanduse tonaalsust ringi keerama ja mõtlema kuidas saaks inimese päeva paremaks muuta?
Tri11. jaanuar 2023, 00:12
Palun saa juba aru, et kui kaks käiku tuuakse korraga lauale siis seda ei dikteeri teenindaja. Kokk on see kes on need mõlemad korraga teenindajale valmis pannud. Kokk dikteerib kuna midagi lauda läheb. Parem oleks kui karmokese söök jahtuks seal samas kuhu ta teenindaja jaoks valmis pandud on?? Kokk on köögis kes peab nõu andma teenindajale, eriti mingis kohvikus. Kohvikus ei pea teenindaja olema tippklass vaid tudeng kes teenib lisa kooli kõrvalt.
Tri11. jaanuar 2023, 00:20
Kokk annab märku kui tellitud toidud valmis on. Kui ta on soendanud supi samal ajal kui teeb praadi siis ta panebki need teenindajale võtmiseks ja annab selleks märku. Teenindaja ei hakka kunagi kokaga vaidlema, et ta ühte ei vii. Las see seisab siin nii kaua kui klient sööb. Suur köökides jälgib toidu välja saatmise vahesid peakokk v köögi manager- kontrollib välja saadetud roa kvaliteedi ja dikteerib teenindajate tempo