Foto: Kollaaž (Karmo Tüür, Aldo Luud, Unsplash)
Manona Paris 1. jaanuar 2023 09:28

Toidutare kulinaarne kriitik Karmo Tüür ei ole mõni isehakanud turundusgeenius või suunamudija, kes sööb ja kiidab vaid kohtades, mis talle selle eest maksavad. Ta on aus, sõltumatu ning vaheda sulega kirjamees, kes käib üle Eesti arvustamas söögikohti ning võrdselt saavad koheldud nii peenike kallis resto kui ka pisike armetu puhvet. Kusjuures – sageli juhtub, et ta tabab just nende viimaste hulgas tõelist kulda!

Lisaks on Karmo Tüür üks siinseid tunnustatumaid politolooge, kelle vahedad ja tabavad analüüsid Ida-Euroopast ja Venemaast on alati oodatud. Ta on ka õlleentusiast ning peab Tartus tunnustatud õllepoodi Gambrinus.

Toidutare aga avaldab igal teisipäeval Karmo ülevaateid tema restokogemustest. Viskasime pilgu peale tänavu avaldatule ja toome välja mõned, kuhu autori sõnul kohe kindlasti peaks uudistama minema, sest seal saab kuramuse hästi süüa!

NB! Tegemist ei ole paremusjärjestusega. Valisime välja kohad, kuhu Tüür soovitab ilma olulisemate agadeta sööma minna.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99