Kräsupea kook
Foto: Taimne TeisipäevTAIMNE PÄEVARETSEPT | Kräsupea kook
Kellel ei tekitaks mõte kräsupea koogist nostalgiat? See mõnus lapsepõlve retsept on nüüd uues taimses kuues.
Vaja läheb:
Biskviit:
300 g nisujahu
150 g suhkrut
2 tl küpsetuspulbrut
100 ml õli
300 ml taimset piima
1 tl õunaäädikat
Täidis:
50 ml kirsimoosi
200+200 g (Friendly Viking's Sour Oat) hapukoort
50+50 ml taimset piima
1 sl suhkrut
100 g 56% Kalevi Bitter šokolaadi
Valmistamine:
1. Valmista biskviit marjatordi retsepti järgi.
2. Lõika biskviit kolmeks kettaks.
3. Aseta üks ketas koogivormi põhja. Määri sellele peale moos.
4. Valge kreem: sega kausis hapukoor, taimne piim ja suhkur.
5. Pruun kreem: sulata šokolaad; sega kausis hapukoor, taimne piim ja šokolaad.
6. Lõika ülejäänud kaks koogiketast kuubikuteks. Sega üks pool kogust kokku valge kreemiga ja teine pool pruuni kreemiga.
7. Pane valge kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
8. Pane pruuni kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
9. Hoia enne serveerimist 4 tundi külmkapis.
Kommentaarid (0)