Sisuturundus
21. november 2022, 16:24

Kuidas naine orgasmini viia – Musta Panteri seksikad superpakkumised

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit orgasmini jõudmiseks. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi magamistoast sügispimeduse tolm seksika üllatusega ja paku naisele naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab ainult kord kuni kaks nädalas voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

We Love Sinu ja Tema vibraator hullutab naist mehe käte vahel

We Love paaride vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja g-punkti. Anna pult härra kätte ja lase temal juhtida. Enamus naise orgasmidest on kliitoril ning We Love suristab suguühte ajal läbi kõik naise mõnunärvid. Mees naudib penetratsiooni tihedamas vagiinas. Win-Win mõlema partneri jaoks.

Kliitoril ja G-punktil vibreerivad armukesed: IBIZA JA PETER

Luksusklassi vibraatorid suristavad läbi nii kliitori kui G-punkti. G-punkti orgasmini jõuavad naised klassikalise penetratsiooni kaudu harva. 75% naiste orgasmidest on kliitoril. Need armukesed masseerivad kõiki kliitoril asetsevaid 8000 närvi. G-punkti massaažiks on abimehed varustatud võimsa mootoriga. Kaks ühes massaaž garanteerib igale naisele võimsa orgasmi.

ORGASMIK KINKEKOMPLEKT NAISELE

ORGASMIK kinkekomplekt vürtsitab magamistuba nagu kuum chilli. Orgasmik kinkekomplekt paaridele toob võrratut vaheldust magamistuppa. 7-osaline kinkekomplekt on kallimale tõeline üllatus. Komplektist leiad kõik abivahendid naise ja mehe võimsateks orgasmideks. Teadupärast on 75% naiste orgasmidest kliitoril. Mis oleks parem eelroog kui üks orgasm enne mehega seksima hakkamist… juba eelmängu ajal?

2022 NAISTE POPULAARSEIMAD VIBRAATORID NÜÜD SUPERHINNAGA

MIA ROSE JA CHISA ei jäta kedagi külmaks.

HULLUTA TEDA AVALIKUS KOHAS VÕI MAAILMA TEISEST OTSAS KAUGJUHITAVA VIBROKUULIGA

SVAKOM ELLA ja ANNE’S DESIRE VIBRAATORID

Naise G-punkt asub tupeavast 2,5-8 cm kaugusel ning vibrokuul vibreerib täpselt õiges vahemikus ja seda väga võimsalt. Juhi vibrokuuli kellast, äpist või otse tootenupust. Seks avalikus kohas ei ole kunagi nii lõbus olnud. Valmistatud siidiselt siledast meditsiinilisest silikoonist, 100% veekindel ja kaugjuhitav.

LOVEBOXX NAISELE KÜTAB MAGAMISTOA KUUMAKS

Selles vallatus komplektis on kõik vajalik olemas pööraseks ööks. Loveboxx on ideaalne kingitus naisele, kes soovib kõiki oma keha naudingutepunkte stimuleerida. 

Luksuslikus pakendis kinkekomplektist leiad:

· Vibraatori G-punkti või anaalstimulatsiooniks

· Dildo G-punkti või anaalseks stimulatsiooniks

· Puldiga juhitava G-punktil vibreeriva tupekuuli, millega kas või toa teisest otsast naist hullutada

· Tupekuuli vaagnapõhja lihaste ning orgasmide tugevdamiseks.

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter