Kolumnid

EVELIN ILVES | Olen meedikuna esimest korda elus talve hakul meie endi tervise pärast mures (5)

LISA KOMMENTAAR

Hmm21. november 2022, 18:39
Meedikuna? Baka saamisest sada aastat hiljem lihtsustatud korras antud diplom on rohkem, kui küsitava väärtusega. Kas pr. Ilves seaduse järgi mitte ainult perearsti abina töötada ei tohiks teatud periood? Iseseisvaid vastuvõtte ta kindlasti korraldada ei tohi. Ja mis kõige tähtsam, ta ei tööta nähtavasti kuskil kliinikus ka perearsti abina mitte. Pigem on see elukestev minaolenmaailmanaba kompleks, oleme näinud ju neid arutuid visklemisi ühelt hobilt teisele.
Vaatleja20. november 2022, 06:32
Kulla moderaator, sõna pidi ju vaba olema,, aga Sina muudkui kustutad kommentaare. On siis selles midagi solvavat kui küsida ennast pidevalt eksponeeriva ja arstiks nimetava inimese vaimse tervise kohta. See, et Evelinil on meditsiiniline kõrgharidus ei tee Temast veel arsti, Või on Ta tõesti imeline multitalent? (fotograaf: viiuldaja: leivategija: talisuppleja: kokanduse asjatundja:........)
Jah19. november 2022, 21:37
Muretsemine on haigus. Nii et kui ollakse haigestunud muretsemisesse tuleks kiiresti abi otsida või ise enda abi anda.
jaburus kuubis19. november 2022, 16:47
järgmine preili kes muretsed meie pärast, üks hullutas generaatoreid, küünlaid, riisi ostma, teine MURETSEB (meie meelistegevus:)) nee-ri külmapelguse ülekandest meile:) kas preilidel see alaväärsus... või suured vajakajäämised tähelepanus:)
19. november 2022, 14:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
suhkur ja munad põhjamaalase toit19. november 2022, 18:22
ei tule külmatunnet peale ja kaitsev pekikiht kasvab