Foto: Envato Elements
Sisuturundus
1. detsember 2022, 11:12

Kui olete mingil põhjusel kaotanud oma hambad, siis on lahenduseks ALL-ON-4 või ALL-ON-6 hambaimplantaadid!

Kui teil puuduvad hambad kas ühes lõualuus või kogu suus, siis sellisel juhul on lahenduseks protees neljale (ALL-ON-4) või kuuele (ALL-ON-6) implantaadile. Nii taastatakse kogu hammaskond/naeratus.

Hambaimplantaadid hambaravis on tänapäeval kõige füsioloogilisem viis asendada puuduvaid hambaid.

Implantaadile kinnitatava proteesi tehnoloogia (implantaatsild) on parimaks ravilahenduseks, kui on vaja asendada tervet hambakaart või suuremat tühimikku igemes. Antud tehnoloogia peamine eelis on see, et iga hammas ei vaja eraldi oma implantaati. Kroonid on üksteisega seotud ja sõltuvalt tühimiku suurusest toetab neid stabiilne neljast või enamast implantaadist koosnev alus. Erinevus lihtsamatest eemaldatavatest proteesidest (mis kinnituvad igemetele tänu plastmassile) on see, et need näevad head välja ja tunduvad loomulikuna. Terve hambakaare või mitme hamba asendamine proteesiga annab patsiendile mugavuse ning kindlustunde, sest implantaadi puhul ei ole ohtu, et protees ootamatult lahti tuleks või paigast nihkuks. Tulemus on väga loomulik ning sarnane päris hammastega.

Pirita Hambaravis on võimalik implantaatide paigaldamist teostada sedatsioonis. See on anesteesia meetod, mille puhul patsiendile manustatakse veenisiseselt ravimeid, mis tekitavad unisust, muudavad rahulikuks ning vähendavad hirmutunnet, ärevust ja valuaistingut.

Implantaatidele kinnitatava proteesi tehnoloogia peamised eelised:

  • Loomulik ja esteetiline tulemus

  • Mugavus igas olukorras – protees ei tule ootamatult lahti

  • Säilib loomulik näokuju – implantaat takistab edasist luukadu

  • Võimaldab asendada ka iget – kunstmaterjalist ige paigutatakse koos hambakaarega

  • Pärast konsultatsiooni ning täpset raviplaani koostamist asetatakse uued hambajuured lõualuusse enamasti ühe raviseansi jooksul.

  • Implantaatide paigaldamist on võimalik teostada sedatsioonis.

Raviprotsessi lõppedes on patsiendil loomulik naeratus ning kindlalt püsivad hambad.

Lähemalt Pirita Hambaravi kodulehelt SIIT! 

Suuremate, mahukamate ja kallimate hambaravitööde puhul pakub Pirita Hambaravi järelmaksulepingut klientidele, kelle hambaravi kogumaksumus on vähemalt 400€. Järelmaksu summa kuulub tasumisele vastavalt lepingus sätestatud järelmaksuperioodile, mille pikkus on kuni 5 kuud.

Järelmaks on intressivaba ning lepingu sõlmimisel pole lepingutasu.

Pirita Hambaravi tegevusluba on L02614.