Sisuturundus
17. november 2022, 09:00

Ülivõimsate kaameratega Mate 50 Pro nutitelefon jäädvustab profitasemel fotod ja videod

Huaweilt on jõudnud Eestisse kauaoodatud nutitelefonide lipulaev – Mate 50 Pro mudel, mille kaamerad ja fotode ning videote jäädvustamise võimalused on rahvusvaheliste edetabelite põhjal parimate seas. Vaata, lähemalt mida see võimas seade teha suudab!

Et suur osa meie elust leiab täna aset sotsiaalmeedias, on äärmiselt oluline omada head selfie-relva ja telefoni, mis igapäevaelu kaunimad hetked aitab jäädvustada. Ootused seadmete kvaliteedile, fotode ja videote teravusele, aga ka telefoni-sisestele töötlusvõimalustele on selle valguses aina kõrgemad. Hea uudis on see, et Huawei arendajad on töötanud selleks puhuks välja tõelise fotograafia-huviliste lemmiku – Mate 50 Pro nutitelefoni, mis ületab kõik senised ootused ning on tehnoloogiafirma ajaloos võimsaim telefonimudel. Nii on ka rahvusvaheline telefonikaameraid testiv edetabel DXOMARK hinnanud Mate 50 Pro mudeli parimate kaameratega nutitelefoniks kogu maailmas.

Tipptasemel pildikvaliteet tänu Ultra Aperture kaameratele

Ühtekokku on uuel Mate 50 Pro nutitelefonil 4 tagakaamerat ja 2 esikaamerat. Mudeli eripäraks on eeskätt just 50-megapikslise liikuva avaga tagumine kaamera, mille 10-astmeline reguleeritav füüsiline ava sisaldab kõrgeimat optilist süsteemi. Tänu sellele, et valgus jõuab paremini kaamera avani, saab sellega teha kõrgeima kvaliteediga pilte ja videoid, millel avalduvad selgemini nii heledus, valgus ja varjud kui ka külmad ja soojad toonid.

Seade võimaldab valida ka eri režiimide vahel või valida automaatrežiimi, mis laseb nutikal mudelil kohandada end vastavalt keskkonnale, et teha sobivaima avaga parim võte. Edasijõudnud fotograafiahuvilised saavad aga profirežiimil muuta käsitsi nii teravussügavust kui ka hägususe astet. Nii on võimalik jäädvustada erakordseid portreesid, tekstuure, maastikke või hoopis makrovõtteid terava esiplaani ja häguse taustaga.

Pime sügistalv saab uued selged värvid

Tänu täiustatud tehnoloogiale saab nüüdsest ka pimedaga teha võtteid, mis varasemate mudelitega võrreldes on veelgi detailsemad, ning uduste piltide pärast pimedas enam muretseda pole tarvis.

Selleks on Huawei Mate 50 Pro põhikaameras võimas valgustundlikkus ja algoritm, mille abil saab teravaid ja detailseid öiseid võtteid koos kalibreeritud heledusega ning külmade ja soojade toonidega. See tähendab, et kõrgeimal tasemel öörežiim võimaldab jäädvustada fotosid väga selgelt eristuvate heledate ja tumedate piirkondadega ning külmade ja soojade värvidega isegi hämaras keskkonnas, ilma et objektide piirjooned ära hajuksid, elemendid pildilt ära kaoksid või värvigamma ebarealistlikuks muutuks.

Uuel tasemel portreefotod

Hea selfie tegemine on tänapäeval tänu sotsiaalmeediale kriitiliselt tähtis oskus ning seetõttu on portreefoto muutunud viimaste aastate üheks populaarseimaks pildistamisfunktsiooniks. Mate 50 seeria telefonid võimaldavad siinjuures foto üksikosasid segmenteerida ning selle abil portree tausta soovi korral hägusamaks muuta, et esiplaanil olev persoon paremini esile tõsta.

Ühtlasi saab tänu telefoni suurele füüsilisele avale ja optilise taseme algoritmidele kohendada olulisi portreega seotud objekte – muuta nahka siledamaks, nahatoon loomulikumaks või silmad säravamaks.

Võimas suurendus, mis jäädvustab iga detaili

Kui endast või sõpradega portreepildi tegemiseks on vaja asetada kaamera kaugemal asuvale alusele, pole enam tarvis muretseda foto kvaliteedi pärast. Sama kehtib ka juhul, kui on vaja kaugemalt filmida üles suurendusega video. Nimelt on Huawei Mate 50 Pro mudeliga võimalik tänu periskoop-kaamerale ja 100-kordsele suumile tuua objektid pildil lähemale, ilma et peaks tegema kvaliteedis allahindlust. Uudne lainurk-makrokaamera toetab sealjuures ka supermakropildistamist, mis võimaldab suurendada detaile ja esitada need erakordselt selgelt. Sama kehtib ka makrovideo jäädvustamise kohta, kus isegi liikuvad stseenid jäävad suurendatud võtte korral teravaks ja detailseks.

Nii et jääb vaid valida vingeim TikTok trend või instagrammilik miljöö ja see turu võimsaimate kaameratega Mate 50 Pro nutitelefoni abil üles võtta!