BabyBack Ribs & BBQ (Pärnu)

Foto: Kollaaž (2 × Karmo Tüür)
Kolumnid
20. november 2022, 13:56

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | BabyBack Ribs & BBQ (Pärnu): roogade välimus tekitab küsimusi, kuid maitse osas tuleb tulemust kiita

Kaubakeskustumine pole minu jaoks meelepärane areng. Karphooned linnaäärtes viivad elu linnasüdameist ja muudavad kõik kuubiku-kujuliseks nii meie sees kui ümber. Õnneks on Pärnu Kaubamajaka sisse pesa teinud üks puhvet, mis oma sisekujundusega on suutnud selle kuubiku veidi õdusamaks muuta, eri tasapinnad ja massiivne mööbel lubavad unustada kastisolemise.

Ukse asemel takistab miskipärast sissepääsu suur silt stiilis „oodake, kuni teid lauda juhatatakse“. Seisatan selle juures, uurin kõrval suurelt väljapandud menüüd, kuid nähes et saal on tühi ja keegi ei kavatsegi mind kuhugi juhtida, siis astun sildist hoolimata edasi.

Selgub, et sopilises saalis oli siiski veel mõned inimesed ja isegi teenidav piiga oli täiesti olemas, vupsas leti tagant välja ja tõi menüü – mul oli aga juba valik tehtud. Väheste kundede, kiire näitsiku ja köögi ettevalmistuse tõttu toimus kõik edasine kiirelt ja korralikult.

Edasi lugemiseks: