KIIRE JA MAITSEV | Üleküpsetatud tortillarullid hakklihatäidisega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min
30 minutit + 15-17 minutit ahjus
Koostisosad
1 tk Sibul
1 spl Õli
2 tk Küüslauguküüs
300 g Veisehakkliha
0.5 pk Taco maitseaine
200 g Konserveeritud tükeldatud tomatid
2 tk Konservananassiviil
200 g Punased konservoad
4 tk Tortilla
1.5 dl Tomatipüree või -kaste
2 spl Tex-mex salsa või ketšup
100 g Riivjuust nt cheddar
Valmistamine
1. Koori ja haki sibul. Prae pannil õlis mõõdukal kuumusel pehmeks. Lisa hakitud küüslauk ja
kuumuta läbi.
2. Suurenda kuumust ja pruunista pannil hakkliha. Lisa taco maitseaine, tükeldatud tomatid,
tükeldatud ananass ja 0,5 dl vett. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta 5 minutit.
3. Sega hulka nõrutatud oad ja maitsesta soolaga kui vaja. Lase veidi jahtuda.
4. Jaga segu neljaks. Tõsta igale tortillale neljandik segust ja keera rulli. Aseta tortillad ahjuvormi.
5. Sega tomatipüree ja salsa. Määri tortilladele ja puista peale riivjuust.
6. Küpseta 180 kraadises ahjus 15-17 minutit kuni juust on sulanud ja tortillad pealt pruunistunud.
Kommentaarid (0)