Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
10 minutit + 6-8 minutit ahjus
Koostisosad
700 g Räimefilee
0.5 dl Kuiv valge vein
2 spl Brändi, soovi korral
4 spl Riivitud parmesan
Hakitud roheline sibul serveerimiseks
Sool
Must pipr
MAITSEVÕI
75 g Või
2 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tk Hakitud rohelise sibula vars
1 tl Fenkoliseemned
0.5 dl Hakitud petersell
Valmistamine
1. Valmista kõigepeal maitsevõi. Hõõru toasoe pehme või ülejäänud ainetega ühtlaseks.
2. Kuumuta ahi grillreziimil 250 kraadini.
3. Maitsesta räimefileed soola ja pipraga. Lao õliga määritud ahjuvormi, kalla juurde vein ja soovi korral brändi. Pane tükkidena peale või ja puista peale riivitud juustu.
4. Küpseta ahjus grilli all 6-8 minutit kuni juust ja räimed on pruunistunud. Võta ahjust, puista peale hakitud rohelist sibulat ja serveeri krõbeda saiaga.
Kommentaarid (0)