Tiina Lebane 17. oktoober 2022 06:32
Lisa lihtsale kana-juustukastmele pisut peeti ja tulemuseks on toredalt tumeroosa kaste. Olgu ka argiõhtu värvilisem!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Toores peet (u 200g)
1 spl Õli
1 karp Broileri rinnafilee tükid (400g)
Sool
Must pipar
1 dl Vesi
4 tl Mädarõigas
200 g Sulatatud juust murulauguga
Makaronid

Valmistamine

1. Koori peet ja riivi jämeda riiviga.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja prae selles kanatükid kergelt läbi. Maitsesta 0,5 tl soola ja pipraga. Lisa riivitud peet ja kuumuta umbes 5 minutit. Lisa vesi ja mädarõigas, lase keema tõusta ja hauta vaiksel tulel veel umbes 5 minutit.

3. Lisa lusikashaaval sulatatud juust, sega ja kuumuta, kuni juust on sulanud ja kaste hakkab taas keema tõusma. Tõsta pott tulelt ja maitsesta kaste lõplikult soola ja pipraga.

Serveeri kastet meelepäraste keedetud makaronidega.