Liha suitsutamine.
Foto: Aldo Luud, 16. september 2022 13:04
Veidike suitsu annab teatud roogadele palju juurde, nii et süljenäärmed hakkavad tööle. Mida aga peab pidama silmas, et sellega tervist ei rikuks ja kas turule saabunud suitsumaitset andvad preparaadid on sama head või äkki hoopis paremad?
Suitsutamine on levinud toiduvalmistamisviis, mis annab toidule suitsuse maitse, sarnase maitse saamiseks on aga võimalik kasutada ka suitsutuspreparaate. Mis on kahe meetodi vahe ja mida peaks kummastki teadma, et olla teadlikum tarbija, kirjutab maaeluministeeriumi blogis toiduohutuse osakonna toidu ning sööda keemilise ja bioloogilise ohutuse valdkonna nõunik Katrin Kempi.
Edasi lugemiseks:
VÕIDA RAHA!
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (1)