Liha suitsutamine.

Foto: Aldo Luud
Toidutare 16. september 2022 13:04

Veidike suitsu annab teatud roogadele palju juurde, nii et süljenäärmed hakkavad tööle. Mida aga peab pidama silmas, et sellega tervist ei rikuks ja kas turule saabunud suitsumaitset andvad preparaadid on sama head või äkki hoopis paremad?

Suitsutamine on levinud toiduvalmistamisviis, mis annab toidule suitsuse maitse, sarnase maitse saamiseks on aga võimalik kasutada ka suitsutuspreparaate. Mis on kahe meetodi vahe ja mida peaks kummastki teadma, et olla teadlikum tarbija, kirjutab maaeluministeeriumi blogis toiduohutuse osakonna toidu ning sööda keemilise ja bioloogilise ohutuse valdkonna nõunik Katrin Kempi.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 8 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99