Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
2 tk Kanafilee
2 spl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 tk Porgand
2 tk Kartul
1 tk Sellerivars
0.5 tl Kuivatatud tüümian
1 l Kanapuljong
400 g Valged oad
100 g Lehtkapsas
Punt hakitud peterselli
2 spl Riivitud parmesan
Röstitud sai serveerimiseks
Valmistamine
1. Kuumuta õli pannil. Pruunista kanafileed mõlemalt poolt ja maitsesta soola ning pipraga. Kalla pannile kiht kuuma vett, kata kaanega ja hauta 10-12 minutit või kuni kana on hästi pehme.
2. Vahepeal koori ja haki sibul. Koori porgandid ja kartulid, lõika väikesteks kuubikuteks. Haki seller.
Kuumuta õli kastrulis ja hauta sibul selles 7-8 minutiga pehmeks.
3. Lisa purustatud küüslauk ja tüümian ning kuumuta 1-2 minutit. Lisa seller, porgand ja kartul ning kalla potti puljong. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta keemiseni ja hauta 20 minutit. Lisa nõrutatud oad ja keeda veel 5 minutit.
4. Rebi kanaliha 2 kahvli abil ribadeks, pane supisse ja kuumuta läbi. Lisa ribadeks lõigatud lehtkapsas ja kuumuta veel 1-2 minutit.
5. Kui vaja, maitsesta suppi veel soola-pipraga. Tõsta taldrikutesse, puista peale peterselli ja riivitud parmesani. Serveeri saiaga.
Kommentaarid (0)