Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
200 g Ramen nuudlid
2 spl Õli
1 tk Suur porgand
2 tl Punane või roheline karripasta
1 prk Kookospiim (400 ml)
2 spl Tai kalakaste
1 tk Köögiviljapuljongikuubik
4 dl Vesi
1 tk Punane paprika
150 g Suhkruherned
4 tk Sibulavars
Hernevõrsed või idud peale
Valmistamine
1. Keeda nuudlid vastavalt pakendil olevale juhisele. Kurna ja sega hulka 1 sl õli. Jäta potti ootele.
2. Koori ja viiluta porgand diagonaalselt õhukesteks viiludeks. Vala teise potti 1 sl õli ja prae porgandiviile koos karripastaga umbes 1 minut. Lisa kookospiim, kalakaste (või sojakaste), puljongikuubik ja vesi. Lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel umbes 5 minutit. Keera kuumus kinni.
3. Poolita paprika, puhasta seemned välja lõika paprika õhukesteks ribadeks. Tükelda suhkruherned. Lisa paprikaribad ja herned potti kuuma supi sisse. Hoia suppi kuumal pliidil 3-4 minutit. Siis jaga nuudlid taldrikutesse ja tõsta suppi peale. Puista peale hakitud sibulavarsi ja hernevõrseid või idusid.
Kommentaarid (0)