Roland Põllu korraldab kohvimaitsmise koolitusi ka Põhjala tehases asuvas KOKOMO röstikojas.

Foto: Erki Parnaku
Toiduuudised
9. september 2022, 19:10

Selgusid teravaima maitsemeelega kohvieksperdid

Eelmisel nädalavahetusel toimunud Tallinn Coffee Festivalil pälvis kohvimaitsmise võistlusel meistritiitli lätlane, Rocket Bean Roastery kohvispetsialist Kristaps Eglitis. Eesti teravaima maitsemeelega kohviekspertideks tunnistati Kokomo röstikoja asutaja Roland Põllu, talle järgnes Pierre Chocolaterie barista Kristofen Jakobson.

Võistlusel Estonian Cupping Championship 2022 osales kokku 15 kohvieksperti. Neist igaühe ette asetati kolm tassi kohvi, millest kaks olid identsed ning kolmas erinev. Ja nii kaheksa korda. Kasutades lõhna- ja maitsetaju ning oma seniseid kogemusi, tuli „valge vares“ võimalikult kiiresti üles leida.

Edasi lugemiseks: