Toiduuudised

KUS ON PARIM HIND? Otsisime välja soodsaima poe, kus piim ja sepik maksavad alla euro, hakklihasegu alla kahe euro (6)

LISA KOMMENTAAR

Kuidas võtta.3. september 2022, 07:33
Maxima hakkliha on küll soodne,kuid see liha kaob pannilt ära ja järele jääb ainult palju rasva.Hakkliha on muidu väga hea toiduvalmistamiseks,aga sellel peab ka kvaliteet olema.Aga Maxima hakklihas sulab ju pool pannil ära.
konservatiivne2. september 2022, 17:12
Vanasti oli sepik tihe, praegu müüakse mingit augukestest koosnevat pitsist õrnemat asja sepiku nime all, kahe sõrme vahel saab viilu paberõhukeseks vajutada. No jah, kindla peale "tarbija nõuab sellist".
priiksu2. september 2022, 09:06
Otsige hoolikamalt. Võtke -50% allahinnatud sepikut ja piima, need säilivad tegelikult veel tükk aega, kõigel ju säitlitusained sees. Või sööge ära, mkis seal ikka säilitada. Alati saab ju uue osta. Tartu turul on lett, kus müüakse Rakvere lihakombinaadi toodete mittestandardseid juppe, viinerid-vorstid 1,5 euro kilo. Veidi loppis aedvilja saab näiteks ploomtomat 50 senti kilo, apelsinil koore peal tume plekike, samuti 50 senti kilo. Kusjuures Coopis oli apelsini hind junba ligi 3 eurot kilo. Ei saagi nö valgete inimeste poodi enam minna, hinnad nöörivad kõri kinni.
Vaatleja2. september 2022, 05:11
Tundub nagu varjatud reklaam mis ei kajasta toodete kvaliteeti.
Juhanes1. september 2022, 21:27
Seoses "ajakirjanike" suure hinnahuviga, olen minagi sattunud lugema lugusid soodsatest hindadest. Enamasti võrreldakse võrreldamatut. Selles konkreetses artiklis räägitakse "hakklihasegust" kui mingist kindlast väärtusest. Samast nn. hakklihasegu hindade puhul võrreldakse sama nime all nii päris hakkliha kui ka mingeid segusid, mis on kondijahust ja kanapastast kokku möksitud. Sama on piima puhul, võrreldakse päriselt eksisteerivate farmide piima mingite nimetute piimalaadsete toodetega. Ei ole nii, et on piim, sepik ja hakklihasegu. Oluline on kus ja kuidas on toodetud ja millest koosneb.
1. september 2022, 20:27
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Bock1. september 2022, 20:38
Teine eesti jälle siin avalikku ruumi reostamas!