Toiduuudised

RÄNK TALV TULEKUL! Toiduliidu juht: „Ärge küsige, palju hakkab maksma päts leiba!“ Uus uuring näitab pööret: rahvas tahab ennekõike odavat hinda (16)

LISA KOMMENTAAR

toetan kaja kallase tagasiastumist10. august 2022, 05:41
toetan kaja kallase tagasiastumist
Kurb,kurb,kurb9. august 2022, 20:32
Lugedes neid kommentaare,jääb tunne,et inimesed ei tea kokkuhoist midagi.Jääbki tunne,et nad tahavad tõesti tunda Ukrainas toimuvat.Lihtsalt kurb on seda kõike lugeda.
Malle10. august 2022, 13:08
Huvitav millest sa kokku hoiad kui pole midagi hoida. Pension on nats üle viiesaja euro pool sellest praegu läheb maksudele ja poes käin kord nädalas esmaspäeviti siis saab Rimist 1o % penskar soodsamalt üksiti ostan ainult soodushindadega või Rimi tähisega tooteid mida sa veel kokku hoiad ei kujuta ettegi mis saab siis kui hinnad edasi kerkivad ehk peab siis vee ja leiva peale minema nagu sõja ajal, et ellu jääda ja maksud masta.
Endine kaubandustöötaja pensionär.9. august 2022, 20:02
Oli juhus,kui paistis et Tallinast tulnud noored Jõulude ajal sõitsid külla maale memmele.Arutasid lihakalaleti ees,et ostame memmele ka punast kalamarja ja äkki ka vaatame soolalõhe fileed.No tulge maapinnale tagasi.Memm kauges piiriäärses külas sööks Jõulude ajal ainult verivorsti,sülti,hapukapsast seapraadi.Aga noored tahavad oma memme eest eputada.Ma tahangi sellega seda öelda,et mõelge ikka enne kuhu te lähete ja kas seda kõike on tarvis osta.Ei pea neid luksustoite ostma ja sööma-Saab ka lihtsamalt söönuks palju maitsvamate söökidega.
Õppige ometi säästlikumalt elama.9. august 2022, 19:51
Ikka süüdi valitsus,kes siis veel...........Kas inimesed elavad omas mullis ja ei jälgi maailmas toimuvat.Miks meil on selline hinnaralli,kas te tõesti aru ei saa.Selles on süüdi ikka see suur venemaa,kes aulstas seda mõtetud sõda Ukrainaga.Venemaatikteeris juba sügistalvel gaasi ja elektri hinda,enne kui alustas sõda Ukrainaga.Ja ikka on süüdi Eesti riik.Mõned väidavad,et mujal maailmas on elu odavam.No minge siis sinna riiki ja vaadake järgi,kas ikka on odavam.Meie inimesed on ka hakanud väga priiskavalt elama.Olen ise toidukaubanduse töötaja,olen näinud neid mõtetult suuri ostukorve enne pü
Juhan9. august 2022, 19:59
Venemaa ei ole ju elektribörsil ja ta ei saa meie elektrihinda dikteerida, samuti ei saa ta dikteerida küttepuude, pelletite, puit- ja turbabriketi hinda, gaasi ei pea ka Venemaalt ostma, seda saab Lätist.
Juhanike9. august 2022, 20:26
See venemaa mõtetu sõda Ukrainaga ikka mõjutab väga.Aga eks iga inimene mõtlebnii nagu talle parem.Ikka lihtsam on süüdistada valitsust selles kõiges,Aga et ise midagi oma elustiilis muudaks,sed aei saa teha.Kas inimestel on tarvis oma mõtetult suurt häärberit kütta elektriga,gaasiga, Aga on ju ammu teada,et mugavus maksab.Laiskus on nii suur,et tuua korvitäis puid ,ahi ära kütta ja paari päeva tagant tuhk ahjust välja viia.Seda ei saa ju teha,laiskus nii suur.NII ET MUGAVUS MAKSAB JA ÄRGE VINGUGE.Minul on ahjuküte ja jõuan omale ikka talepuud varuda,sest ma kõin tööl.eduvinguritele.
Gallas9. august 2022, 19:24
Kui leiba ei ole siis sööge torti. Aga minu vanematel on kõik hästi.
Kata9. august 2022, 18:45
Nüüd on aeg oma lubadused täita ja näidata, et me oskame kartulikoori süüa.
esiteks9. august 2022, 18:54
et seda lubasid need, kes enamuses juba Kalmistutel, teiseks - et KUIDAS sa koorte söömisega energia eest maksad ka ? ehk annad siin meilegi nõu ! tark nagu sa oled meil :) :)
Juhan9. august 2022, 20:02
Otsime välja nõukaaegsed vatitekid, vatiülikonnad, vatikindad, läkiläkid ja lubjavildid ning magama nendes ja toas võib isegi alla 0 kraadi olla ning nendes külm ei hakka.
Jah9. august 2022, 17:37
Hind ei saa olla kõrgem sellest, mida ollakse nõus maksma. Või muidu mädaneb vili ja leivatööstuses töötavad inimesed jäävad tööta. Nii et kui hind tõuseb "liiga kõrgele" kukub ta ühel hetkel "liiga madalale", sest vilja ju lõputult ei ole võimalik säilitada ja loodetud kasumist saab "ootamatu" kahjum. Nii et viljakasvatajal on valik, mida ta teeb, kas viib vilja kohe prügimäele või... ja sama on leivaküpsetajal, Kas ei tee ja ei ole midagi või teeb ja seda leiba ka ostetakse.
...9. august 2022, 16:02
leiba ei söögi, odavam on omletti teha tomati ja muudega koos, ka tasub suurendada toortatra kruubi kasutust, sest seal kogu mendelejevi tabel sees ja pole lihakaid ka tarvis.
Pille9. august 2022, 15:48
No nuud on minu matemaatika teinud kukerpalli ja seda seetöttu et IGA JUMALA aasta KUI ALGAB PÖLDUDE KORISTUS on aina uks ja sama vilja pole kuhugile panna hinnad kokkuostus madalad , hea et kaamelitele saab jousoodaks muua st. et hinnad ei saa ju korgemale minna kui nutetakse uletootmisest TOORET ON JU PIISAVALT voi hullutatakse rahvast jälle nii nagu elektriga ja möne aja pärast räägime suurest kasumist mida on tehtud hindade töstmisega
jah9. august 2022, 15:33
Palk peab olema korralik.Kohe mitmekordne siis kannatab need hinnad veel ära.