Tartu toidu- ja veinifestival

Foto: kollaaž: (3 x Maria Kilk)
Toiduuudised
7. august 2022, 12:26

HIIGELGALERII | „TAHAN MIDAGI HEAD!“ Gurmaanid lasid Tartus hindadest hoolimata hea maitsta veinidel, austritel ning Inga ja Toomas Lunge õhtusöögil

„Tahaks midagi head“ - see fraas ajab juhtme kokku igal kokal ja sommeljeel. Ometigi kostus seda augusti esimesel nädalavahetusel Tartu toidu- ja veinifestivalil igal sammul. Ja head nad ka said, näiteks austrite avamise maailmameistri Anti Lepiku just selleks ürituseks tellitud mereandide näol või veinitelgis Ukrainast läbi sõja kohatarnitud imeliste Karpaatia veine.

Juurde esimesel päeval Inga ja Toomas Lunge loodud õhtusöök Joel Ostrati kureerimisel. Ja kui esimest festivalipäeva kimbutasidki pikad järjekorrad, siis teiseks olid need kenasti lahenenud. Huvilisi ei pelutanud ka kogu selle gurmee maksumus, mis panid nii mõndagi õhkama: hea, et alles kuu algus!

Aga räägime siis esmalt hindadest.

Edasi lugemiseks: