Grillitud virsikud juustugaFoto: Hele-Mai Alamaa
Kersti Eero 8. august 2022 14:30

„Küllap on kõik juba jõudnud suvel piisavalt vorsti ja liha suvel süüa, nüüd on aeg oma toidulaud ehk natukene kergemaks teha,“ arvab fotograaf ja mitme pilkupüüdva kokaraamatu autor Hele-Mai Alamaa.

Hele-Mai rõhutab, et tänasel Õhtulehe toiduküljel olevad koos Margit Väljaga sündinud retseptid pole mõeldud ainult koduseks aiapeoks, samu sööke võib pakkuda vabalt ka looduses. Ta on ka ise vahel sõbrad restorani asemel hoopis metsa kutsunud, lisaks aidanud teistelgi sünnipäevalauda kännu otsa katta.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad