Foto: Tatjana Iljina, Brandon Teder
, 6. august 2022 11:17
Veiseliha grillil tundukse olema väga edasijõudnute teema. Tühjagi, kui sul on hea tooraine – ja seda kraami paremates poodides liigub juba kenasti – saad ise teha kodus tippklassi restorani väärilise roa oluliselt odavamalt. Peakokk Allar Oeselg teeb kenasti selgeks ka, kuidas väärt lihakesega ümber käia. Ai kurja, kus nüüd läks kõht tühjaks!

Ega siin midagi väga erilist vaja olegi.
Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
€
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
€
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (1)