Kukeseene-lehtkapsavorm munaga.Foto: Jaan Heinmaa
, 25. juuli 2022 13:19
„Kukeseene hõrk maitse tuleb kõige paremini esile lihtsalt võiga praadides, maitsestamiseks piisab soolast ja piprast,“ ütleb toidufotograaf ja -blogija Liisi Laanemäe. Kukeseeni armastab ta väga, sest lisaks hõrgule maitsele ei vaja seened kupatamist.

Liisil on kodu lähedal Tartumaal küll paar kukeseenekohta, aga parimad kukeseenemetsad olevat kuuldavasti ikkagi Võru- ja Põlvamaal. Kui metsast tulles on kõht tühi, armastab ta kiirelt teha koorest ühe poti pastat kukeseentega. „Kui tavaliselt keedad pasta ühes potis ja kaste valmib teises, siis seda rooga tehes piisab vaid ühest potist,“ tõdeb ta, et seda lihtsatest koostisosadest kiirtoitu on eriti mugav valmistada.
Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
€
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
€
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)