Manona Paris | Video: Tatjana Iljina, Brandon Teder 18. juuli 2022 10:27

Grillitud kanaliha on hõrk ja maitsev. Kuid grillil on seda tüütu teha, kogu aeg pead valvel olema. Mis oleks, kui lajataks grillile kogu kana? Big Green Egg ja Dominici restorani peakokk Allar Oeselg näitab nippe, kuidas linnukesest tõeliselt kuninglik grillpraad saab - ja see ei ole sugugi raske!

Grillitud kanaliha on hõrk ja maitsev. Kuid grillil on seda tüütu teha, kogu aeg pead valvel olema. Mis oleks, kui lajataks grillile kogu kana? Big Green Egg ja Dominici restorani peakokk Allar Oeselg näitab nippe, kuidas linnukesest tõeliselt kuninglik grillpraad saab - ja see ei ole sugugi raske!

Mida vaja

Üks paras kena kana. Allar soovitab proovida maisikana, aga iga väiksem linnuke on hea. NB! Meie tegime suure kana, et oleks lihtsam näidata, aga tõsiselt - algaja võiks võtta pisema.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99