Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Värske kartul
200 g Porgand
400 g Lillkapsas
250 g Brokoli
6 dl Vesi või köögiviljapuljong
3 tk Valge terapipar
Rohelise sibula punt
2 spl Nisujahu
5 dl Piim
Sool
2 tk Keedetud muna
Hakitud maitseroheline serveerimiseks
Valmistamine
1. Pese kartulid ja porgandid hoolikalt ning lõika kuubikuteks. Viiluta kapsaste varred õhukeselt.
2. Kuumuta vesi või puljong kastrulis keemiseni. Pane potti pipraterad, kartuli- ja porgandikuubikud, viilutatud kapsavarred ning hakitud roheline sibul. Keeda 10 minutit.
3. Pane potti õisikuteks tükeldatud lillkapsas ja keeda veel 5 minutit. Lisa nüüd brokoliõisikud ja keeda 2 -3 minutit või kuni kõik ained on parajalt pehmed.
4. Klopi jahu piima hulka, kalla potti ja keeda 2-3 minutit kuni leem veidi pakseneb. Maitsesta soolaga ja puista peale hakitud maitserohelist. Serveeri sektoriteks lõigatud keedumunaga.
Kommentaarid (0)