Väikesed pontsakad pannkoogid hommikusöögiks või kergeks eineks maitsevad hästi koos külmsuitsu- või õrnsoolalõhe, toorjuustu ja rukolaga. Neid kooke võib pakkuda ka magusate lisanditega, näiteks mee ja marjadega.
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
50 g Või
2.5 dl Toortatrajahu
0.5 tl Sool
2 tl Suhkur
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sooda
3.5 dl Hapupiim
2 tk Muna
Praadimiseks õli
SERVEERIMISEKS
150 g Külmsuitsulõhe
250 g Toorjuust, nt krevettidega
Rukolalehed
Valmistamine
1. Sulata või ja lase jahtuda. Sega kuivained omavahel ja klopi hulka hapupiim. Lisa muna ja jahtunud või. Klopi hästi läbi ja lase 10 minutit seista.
2. Küpseta pannil õlis väikesed paksud koogid. Serveeri külmsuitsulõheviilude, toorjuustu ja rukolalehtedega.
Kommentaarid (0)