Foto: Jana Olesk
Jana Olesk 26. juuli 2022 12:42

Suvel ei saa üle ega ümber meie supermarjast – mustast sõstrast. Tavaline mustasõstramoos või siirup on talvel külmetuse korral parim. Aga seekord anname sellele vägilasele veel särtsu juurde. Sellisel moel sobib ta suurepäraselt tugevamaitseliste juustude kaaslaseks või miks mitte ka röstsaiaga nautimiseks.

Selle moosi keetmine on lihtsamast lihtsam, kuid maitse omapäraselt mõnus, meenutades mõnd peent pikantset juustumoosi. Tore teada, et see on aga täiesti kodumaine, valminud omaenda koduaiamarjadest.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99