Toiduuudised

IHKAD KRÕMPSE HAPUKURKE? Selle retsepti järgi ei lähe need kunagi pehmeks (2)

LISA KOMMENTAAR

Krõmpsud kurgid- kiirelt ja lihtsalt.14. juuli 2022, 12:11
Pane ühesuurused kurgid külma vette likku terveks ööks, sobib ka kraanivesi.Pestud purkide põhja lao hommikul tilliõisikud ja korraks keeva vette kastetud mustsõstralehed.Keeda marinaad veest aga mitte sellest kus kurgid leos olid, äädikast, suhrut-soola.Kui marinaad keeb pane kurgid sisse ja keeda tasasel tulel kuni kurkide värv muutub, rohelisest pruunikamaks.Lao kurgid kiiresti purkidesse.Aja marinaad uuesti keema ja lisa vajadusel äädikat, soola-suhkurt.Keev marinaad vala kurkidele ja pane purgikaaned umbes minutiks keeva vette, kaaneta.Kurgid on söömiseks valmis kohe kui on jahtunud.
asjalikkus on pool elu6. juuli 2022, 14:43