Tiina Lebane 23. juuli 2022 07:25
Õlu ja küpsetuspulber panevad pannkoogid pannil kenasti kerkima. Chorizo-või lisab pikantset toekust, mida naturaalne maitsestamata jogurt väga hästi tasakaalustab.  

Koostisosad
3.5 dl Nisujahu
0.5 dl Pruun suhkur
1 tl Kaneel
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanillsuhkur
0.5 tl Sool
2 tk Muna, suurus S (või 1 suur muna ja 1 munakollane)
2.5 dl Hele õlu
2 spl Õli
Õli praadimiseks
PEALE
100 g Chorizo
30 g Või
100 g Kreeka jogurt

Valmistamine

8-10 tk

1. Sega kokku kõik kuivad ained. Klopi munad koos õlle ja õliga lahti. Vala segu kuivainetele ja sega ühtlaseks tainaks.

2. Prae väikesed või keskmised pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

3. Tainas kerkib praadimise ajal ja nii saad kohevad paksukesed koogid.

4. Lõika chorizo viiludeks või kuubukuteks ja prae võiga kergelt läbi. Klopi jogurt lahti.

Serveerides tõsta pannkookidele chorizo-võid ja pehmet jogurtit.