Manona Paris | Video: Tatjana Iljina, Brandon Teder 2. juuli 2022 10:43

Seekordne grillikooli osa on muhe ja suvine. Me teeme šašlõkimarinaadis liha ning küpsetame sealsamas grillis sütel kartuleid juurde. Jaanitoit, mis on lemmikuks kogu grillihooaja, aga see kangematel meestel kestab ju aastaringi. Esmalt aga mõned hoiatused ja nipid: ära pelga marinaadis äädikat, ära küpseta liha kuivaks ja jumala eest - vali ikka korralikult läbikasvanud (loe: pekisiiruviiruline) sealiha.

Niisiis.

Šašlõkimarinaad on üks lihtsamaid ja armastatumaid. Juba lõhn paneb sülenäärmed tööle.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99