Manona Paris | Video: Tatjana Iljina, Brandon Teder 2. juuli 2022 10:43

Seekordne grillikooli osa on muhe ja suvine. Me teeme šašlõkimarinaadis liha ning küpsetame sealsamas grillis sütel kartuleid juurde. Jaanitoit, mis on lemmikuks kogu grillihooaja, aga see kangematel meestel kestab ju aastaringi. Esmalt aga mõned hoiatused ja nipid: ära pelga marinaadis äädikat, ära küpseta liha kuivaks ja jumala eest - vali ikka korralikult läbikasvanud (loe: pekisiiruviiruline) sealiha.

Niisiis.

Šašlõkimarinaad on üks lihtsamaid ja armastatumaid. Juba lõhn paneb sülenäärmed tööle.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad