Kersti Eero 19. juuni 2022 07:15

„Süüa eelistavad kohalikud näppude ning mitte noa ja kahvliga, sest siis tunned sa toidu maitset kõige paremini,“ ütleb neljandat aastat Kemeris elav eestlanna Liset. Süüa türklastele meeldib ja maitseid, mida tunda tasub, kohalikus köögis jagub. Pärast toitvat turismireisi Türgi lõunarannikule võin seda omadestki kogemustest kinnitada.

Kuigi toidutoimetaja amet on töö, mis vahel ka toidab, pole see veel kunagi nii hästi toitnud kui Türgi viietärnihotelli lookas buffet-laudades, kinnitas minu vannitoakaal pärast nädalast toiduturneed kolmes all inclusive hotellis. Pole ka ime, sest liha oskavad türklased hästi teha ja küpsetamiskunst on neil käpas. Samas tekkis erksavärvilisi salatilaudu ja köögiviljahautisi nähes vähemalt kord päevas tunne, et hakka või vägisi veganiks!

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad