Tikka masala tofuvardad
Foto: Taimne TeisipäevTAIMNE PÄEVRETSEPT | Tikka masala tofuvardad
Juuni tähendab grillihooaja algust ja sobivat aega proovida neid maitserikkaid tofu ja köögivilja vardaid.
Vaja on
300 g kõva tofut
2 paprikat
2 spl tikka masala marinaadi (meie kasutasime Santa Mariat, aga neid on teisigi)
3 spl sojajogurtit
2 spl sojakastet
pool laimi
1 spl õli praadimiseks
Tee nii
1. Pigista tofust välja liigne vesi kasutades puhast köögirätikut või köögipaberit ja seejärel lõika 12 võrdseks kuubikuks.
2. Tükelda paprika paraja suurusega tükkideks, et need varrastel tofukuubikute vahele panna.
3. Suures kausis sega Tikka Masala pasta jogurti, sojakastme ja õliga. Lisa tofu ja paprikad marinaadi ja sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
4. Kata kauss ja jäta marineerima vähemalt 2 tunniks kuni üle öö.
5. Kui oled valmis küpsetama, siis torka vardasse paprika ja seejärel tofu.
6. Soojenda oliiviõli grill- või tavalisel pannil keskmisel kuumusel. Kui õli on soojenenud, siis aseta vardad pannile ja prae neid 8-10 minutit mõlemalt poolt kuni toful on krõbedad grillijäljed.
7. Võta vardad pannilt ja serveeri laimimahla ja vähekese soolaga.
Kommentaarid (0)