TAHAKS MIDAGI TÕHUSAMAT | Koorene sealiha-tomatikaste
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
900 g Kartul
Õli
Sool
Pipar
1 tk Seasisefilee (u 600 g)
20 g Või
250 g Kirsstomatid
200 g Paprikatoorjuust
2 dl Piim
Valmistamine
1. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Vala peale 1 sl õli, 1 tl soola ja 0,5 tl pipart, sega ja tõsta küpsetuspanberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 25-30 minutit.
2. Kuni kartulid küpsevad, valmista kaste. Lõika sisefilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil 2 sl õli ja 20 g võid ning pruunista lihatükid mõlemalt poolt. Puista peale 0,5 tl soola ja veidi ka pipart. Tõsta toorjuust lusikashaaval pannile liha peale, lase sulada ja lõpuks lisa nii palju piima, kui vedelat kastet soovid.
3. Poolita tomatid ja lisa kastmele. Lase kastmel õrnalt keema tõusta, siis keera kuumus maha ja lase kaane all 5-6 minutit haududa.
Serveeri kastet koos ahjukartulitega.
Kommentaarid (0)