Foto: Kristi Rebane
Kristi Rebane 30. juuni 2022 07:27

Alati ei ole vaja grillides marinaadile aega kulutada. Näiteks piisab vaid heast värskest kalast, mis otse grillirestile läheb, et rooga pärast koos maitseka kastmega serveerida. Kala kõrvale paku värskeid kartuleid ning sibula-hapukooresalatit, suvist segasalatit või grillitud köögivilju. Varu kalu vastavalt sööjate arvule, arvestades keskmiselt ühe kalaga kahele sööjale. Sama retsepti järgi saad ka imemaitsva beebiforelli või meriahvena.

Vaja läheb (kahele):

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99