MÕNUSAKS NÄDALAVAHETUSEKS! Krõbedad tacod kana ja salatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
35 minutit + 16-20 minutit ahjus
Koostisosad
20 tk Gyosa või wontoni taina leht
2 tk Kanafilee
1 spl Hoisin kaste
2 tl Seesamiõli
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Sojakaste
2 tl Rriivitud ingver
1 punt Korindrilehed
COLESLAW SALAT
200 g Kapsas
1 tk Porgand
2 tk Rohelise sibula vars
1 tk Väike punane sibul
1 spl Õli
1 spl Valge veini äädikas
Sool
Suhkur
Must pipar
Magus tšillikaste serveerimiseks
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Pintselda tainalehed mõlemalt poolt õliga. Lao suure ahjuvormi äärele nii, et keskkoht jääb äärele ja servad ripuvad üle ääre. Ära suru väga vormi vastu, sest täidise jaoks peab ruumi jääma.
2. Küpseta 8- 10 minutit, helepruuniks ja krõbedaks. Tõsta vormi servalt ära ja lase jahtuda.
3. Haki kanafileed üsna väikeseks. Sega tükid hoisin kastme, seesamiõli, purustatud küüslaugu, sojakastme ja riivitud ingveriga. Maitsesta soola ja pipraga. Prae pannil õlis 6-7 minutiga küpseks.
4. Riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud punane sibul ja hakitud roheline sibul. Sega hulka õli ja äädikas ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga.
5. Tõsta taco kestadesse kanafilee ja peale salat ning pane koriandrilehed. Serveeri kohe magusa tšillikastmega.
Kommentaarid (0)