Kolumnid

EVELIN ILVES | Ma pole nii rikas, et kodumaal puhata? (5)

LISA KOMMENTAAR

Palju21. mai 2022, 05:20
Õnne Urmasele, ühe inimese raha läks lennuki bensiini peale.
Tõesti õnne Urmasele.21. mai 2022, 15:31
Selline näebki välja loos kirjeldatu, kes raatsib Eestis osta euosed friikad.Tilk tõrva ka Evelinile. Olid riigi esileedi ja see kõik on sinu tegematta töö, mis sai megalt rahva poolt kinni makstud. Äkki nüüd hakkad kirjutama ka prostitutsioonist, kuidas magatada oma abikaasat riigi rahade eest. Evelini üllitsed on mõeldud õhinapõhiste näpiviskajatele. Mõtlevale isikule on see jutuke kohaks kus tunda end mõtleva isikuna.
Midagi nii nõmedat ei peaks kirjutama20. mai 2022, 22:06
Kui Eestis ei meeldi elada, mine mingu minema aga ärgu vingugu.
Urmas20. mai 2022, 18:21
Kui muidu olen suhtunud proua Ilvese kirjutistesse suhteliselt ükskõikselt ehk las ta siis kirjutab, kuid seekord annan tema kirjutisele 10 punkti 10-st. Käisime perega ca kuu aega tagasi Hurgadas. Edasi-tagasi lennupiletuid, 4* hotell, kõik hinnas, päike, teenindajad viisakad jnejne ning ühele inimesele maksis see puhkus 417€. Kui kaua saab Eestis selle raha eest puhata? Nädalavahetuse ja seda teadmata, kas sajab vihma või ei, kas bassein on kui veekogu lähedal ei ole, kas bassein on soojendusega ehk mul kotis ei hakka külmetama jnejne. Lõuna ja õhtusöögid eritasu eest ja hinnad?
maaelu võlud.20. mai 2022, 16:35
Mina puhkan küll juba aastaid,Naudin oma ilusat lilleaeda,ilusaid vaateid,lapselapsi.Samuti naudi kohvi jakooki ninga suplen ka oma kodutiigis.