Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 35 minutit ahjus
Koostisosad
600 g Kana poolkoivad
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Mesi
1 tl Sool
3 spl Oliiviõli
300 g Porgand
300 g Fenkol
Valmistamine
1. Pane ahi 220 kraadi peale sooja.
2. Patsuta pooltiivad köögipaberiga üle ja tõsta kaussi. Puhasta küüslauk, lõika õhukesteks viiludeks ning sega kokku mee, soola ja oliiviõliga. Vala kaste kanatükkidele ja masseeri käega läbi, nii et kõik kanatükid oleksid meeseguga koos. Lase 10 minutit maitsestuda. Seejärel tõsta kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahju keskel umbes 20 minutit.
3. Vahepeal koori porgandid. Lõika porgandid ja fenkol pikuti võimalikult õhukesteks ribadeks ning tõsta ahjuplaadile pooltiibade vahele, segades kergelt vedelaks soojenenud meeseguga läbi. Küpseta veel umbes 15 minutit. Serveeri ahjukuumalt.
Kommentaarid (0)