Imelihtsad šokolaadi-maapähkli kuhilad

Foto: Taimne Teisipäev
Taimne Teisipäev 26. aprill 2022 07:14

See mõnusalt soolakas šokolaadi-maapähkli maius valmib väga vähese vaevaga ja sobib maiustamiseks absoluutselt igal ajal.

Kogus: 16–20 tükki

Vaja läheb

  • 200g šokolaadi

  • 150g röstitud soolatud maapähkleid

  • soovi korral meresoolahelbeid

Tee nii

1. Sulata šokolaad mikrolaineahjus või veevannil.

2. Sega sulašokolaadi hulka maapähklid.

3. Tõsta lusikaga šokolaadi-maapähkli kuhilad küpsetuspaberiga kaetud alusele.

4. Soovi korral puista peale hakitud maapähkleid ja meresoola.

5. Pane alus umbes 30 minutiks külmkappi.

6. Serveeri otse külmkapist võetuna ja hoia allesjäänud kuhilaid samuti külmas