KEVADINE MEREANNIPÄEV | Krevetisalat Rhode Island kastmega
Koostisosad
400 g Keedetud kooritud krevetid
1 tk Sibul
2 tk Avokaado
0.5 tk Kurk
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
0.5 tl Sool
Must pipar
80 g Salatilehtede segu või jääsalat
Tillioksad kaunistamiseks
Sai serveerimiseks
RHODE ISLAND KASTE
2 dl Maitsestamata jogurt
1 dl Majonees
2 spl Tomatipüree või tšillikaste
4 tilka Tabasco
1 tk Purustatud küüslauguküüs
2 tl Värskelt pressitud sidrunimahl
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega kastme ained ja pane vähemalt 30 minutiks külmkappi maitsestuma.
2. Koori ja viiluta sibul. Poolita avokaadod, eemalda kivid ja koor. Haki sisu. Lõika kurk väikesteks kuubikuteks.
3. Sega sibul, avokaado, kurk ja sidrunimahl, maitsesta soola ja pipraga.
4. Pane salatilehed ( jääsalat viiluta) taldrikutesse või vaagnale, lisa tükeldatud köögiviljad. Pane peale krevetid ja kaunistuseks tillioksad.
5. Serveeri kastme, sidrunisektorite ja saiaga.
Kommentaarid (0)