Juustukook vahvlitega
Foto: Jaan HeinmaaNÄDALA KOOK | Juustukook vahvlitega
Koostisosad
PÕHI
160 g Digestive küpsised
90 g Või
400 g Kreemitäidisega vahvlitorud
TÄIDIS
400 g Toorjuust vaniljega
2 dl Tuhksuhkur
4 dl Rõõsk koor 35%
GLASUU
1 dl Rõõsk koor 35%
100 g Tume šokolaad
KAUNISTUSEKS
Erinevad vahvlid
Valmistamine
10-12 tk
1. Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Pane 22-23 cm lahtikäiva tordivormi äär koogialusele. Suru küpsisepuru koogialusele.
2. Lao pooleks lõigatud vahvlitorud koogivormi äärde ritta nii, et kogu vorm on kaetud. Pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.
3. Mikserda toorjuust tuhksuhkruga ühtlaseks. Vahusta koor ja mikserda toorjuustu hulka. Pane vormi ja siis vähemalt 5 tunniks külmkappi.
4. Aja vahukoor kastrulis kuumaks. Võta pliidilt. Pane sinna hakitud šokolaad, lase veidi aega seista, kuni on sulanud, ja sega ühtlaseks. Määri koogile ja lase tahkuda.
Kaunista vahvlitega.
Kommentaarid (0)