Foto: Kollaaž (Marit Soobik, Eva Pärtel)
Kersti Eero 15. aprill 2022 07:15

Pühadelauale võiks küpsetada koogi või teha tordi, kuhu peale kohupiima või toorjuustu kuulub ka porgand. Porgand teeb küpsetise mahlamaks ja tervislikumaks. Ega siis asjata porgandikoogid kogu maailmas populaarse ole - 3. veebruaril tähistatakse isegi rahvusvahelist porgandikoogi päeva. Aga porgandikoogiga sobib tähistada ka lihavõtteid, sestap järgnevalt leiavad oma retsepti nii omnivoorid kui veganid.

„Munadepühad on ju laste lemmikud, mistõttu kindlasti värvime keedumune,“ ütleb Perenaise Pagariäri ja Perenaine.ee eestvedaja Eva Pärtel. Lisaks seisab tema pühadelaul kindlasti mõni temaatiliste kaunistustega magus kook või tort, kuhu peale kohupiima või toorjuustu kipub kuuluma ka porgand.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99