Pitsad
Foto: kollaaž: (3 x Ragne Värk)26. veebruar 2024, 19:40
Artikkel ilmus esmakordselt 23.04.2022
JUST KOOLIVAHEAJAKS! Klassikaline pitsapõhi, hapukooretainaga nelja juustu pitsa ja lihtne pitsa pärmi-lehttaina ja prosciutto’ga
Pärmitainast valminud pitsapõhi, mis on kaetud hakkliha, salaami ja juustuga.
Valmistamisaeg: 15 minutit + kerkimis- ja küpsemisaeg
Mitmele: 4-le
Põhi:
270 g nisujahu
1 tl soola
1 tl suhkrut
1 tl (kuhjaga) kuivpärmi
200 g käesooja vett
2 sl oliiviõli
Kate:
2–3 sl pastakastet
150 g hakkliha
1 sl hakitud tüümiani
Loe edasi …
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)