MIDA PAKKUDA OOTAMATUTELE KÜLALISTELE? Kartulisuupisted argi- ja pidupäevaks
Koostisosad
8 tk Keskmine kartul, koorega keedetud
2 tk Keskmine tomat
1 pk Mozzarella (a 125g)
8 tl Pohlamoos (pluss natuke peale)
1 pk Camemberti juustu (a 120 g)
4 tk Ananassiviil (või 1 keskmine õun)
8 tk Õhuke singiviil
8 tk Õhuke juustuviil
8 tl Pesto
Värsked ürdid
Valmistamine
24 tk
1. Koori keedetud kartulid ja lõika pikuti umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks (24 tk). Tõsta kartuliviilud küpsetuspaberile ahjuplaadil.
2. Lõika tomatid kokku 8 viiluks. Samamoodi lõika 8 viiluks ka mozzarella-pall ja Camemberti juust. Poolita ananassiviilud, nii et saad 8 poolikut või lõika õun 8 viiluks. Kata 8 kartuliviilu tomato ja mozzarella`ga, 8 kartulile tõsta pohlamoosi ja Camemeberti, ülejäänud 8 kartulile tõsta ananassitükk või õunaviil ning singi- ja juustuviil.
3. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 10 minutit.
4. Aseta suupisted vaagnale. Tõsta tomati ja mozzarella`ga ampsudele pestot ja pohlamoosi-Camemebertiga viiludele veel veidi moosi. Puista peale värskeid ürte, näiteks punet või basiilikut, ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)