Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + vähemalt 1 tund külmkapis
Koostisosad
1 tk Suur küps avokaado
1 tk Värskelt pressitud laimimahl
0.5 dl Õunamahl (või vesi)
Mesi või kookossuhkur
30 g Tšiiaseemned
2 pk Cocodeli kookosjogurt (a 150g)
Värsked mustikad ja mündilehed
Valmistamine
1. Pese ja poolita avokaado, võta viljaliha lusikaga välja ja pigista kohe üle laimimahlaga. Lisa õunamahl (või vesi) ja püreesta. Maitsesta mee või kookossuhkruga ja sega hulka tšiiaseemned. Lase vähemalt tund aega (või järgmise päevani) külmkapis seista, et tšiiaseemned jõuaksid paisuda. Võid segu kohe näiteks purki portsjoniteks jagada. Pane purkidele kaas peale, et segu ei saaks õhku ega kuivaks või värvi muudaks.
2. Enne söömist sega roheline kreem lusikaga läbi. Kui vaja, lisa veidi mahla või vett. Sega läbi ka jogurt ja vala avokaadokreemile. Tõsta peale rohkelt mustikaid ja soovi korral ka mündilehekesi. Need annavad nii värvi kui ka värsket maitset.
Kommentaarid (0)