Koha on väga maitsev ja liharohke kala, mida tasub valmistada võimalikult lihtsalt, et selle puhas maitse esile tuleks. Piisab võiga praadimisest ja soolast-piprast, juurde toorjuustu-kooreaste ja sind ootab restoraniväärne roog su enda kodus.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
700 g Kohafilee
20 g Või
Sool
200 g Mädarõikatoorjuust
2 dl Kohvi- või toidukoor
Sidruniga kalamaitseaine või sidrunipipar
Roseepipar soovi korral
Valmistamine
1. Patsuta kala köögipaberiga puhtaks ja kuivaks. Kuumuta pannil või ja prae fileetükki mõlemalt poolt 2-3 minutit. Maitsesta vähese soolaga.
2. Tõsta lusikashaaval pannile toorjuustu ja lase sulada, lisa koor ning kuumuta ainult korraks keemiseni. Puista roale sidruniga kalamaitseainet sõrmede vahel purustatud roseepipart, kui kasutad, ja serveeri kohe. Lisandiks sobib aurutatud riis või kartul pudruna või keedetuna.
Kommentaarid (0)