ÕNNESTUB ALATI | Lintnuudlid sardiini-sidrunikastme ja suurte kapparitega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Lintnuudlid
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Suur sidrun
3 spl Oliiviõli
1 karp Sardiinid (120g)
Värske petersell
Sool
Must pipar
1 prk Suured kapparid (100g)
100 g Riivitud parmesan
Valmistamine
1. Pane lintnuudlid soolaga maitsestatud keeva vee sisse ja keeda vastavalt pakil olevale õpetusele.
2. Vahepeal valmista kaste. Puhasta ja haki küüslauguküüned peeneks, riivi sidrunilt koor ja pressi mahl välja. Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel, lisa hakitud küüslauk ja sardiinid ning prae segades, kuni sardiinid lagunevad tükkideks. Lisa sidrunikoor ja -mahl ning nõrutatud lintnuudlid.
3. Sega nuudlid kastmega läbi. Lisa hakitud värsket peterselli, veidi soola ja pipart ning nõrutatud kapparid. Sega kergelt ja puista peale riivitud parmesani. Söö kohe!
Kommentaarid (0)