Toidukullerite võidukäik jätkub, nad murravad läbi kõigest: nii eestlaste säästlikust meelest kui ka purgaast.

Foto: Stanislav Moškov
Manona Paris 11. veebruar 2022 08:21

Kuidas on nii juhtunud, et toidukulleritele kulunud summad ulatuvad juba nädalas üle 300 euro, imestas Tallinna pereema. Midagi erilist ju ei tellitudki – lastele veidi süüa, kui endal tööpäev pingelisemaks läheb. Toidukullerid vaid rõõmustavad – kokku langesid pandeemia ja tarbimishoiakute muutus. Täpne kasv on firmasaladus, ent selle ulatusest annab märku fakt, et mullu hääletas parimat restorani Wolti keskkonnas üle 90 000 inimese, mis on üldjoontes seitse protsenti Eesti elanikest.

Mari-Liis on tüüpiline keskeale lähenev Tallinna hipster-pereema: ta töötab suures ettevõttes, kasvatab kahte last ning üritab vabad hetked veeta kodu kõpitsedes. Nädalas võib tal Woldile kuluda 50–200, mõnel eriti hullul nädalal ka 300 eurot. „Meid on peres neli ja kui veel mõnel õhtul sõbrad külla satuvad, siis võivad Woldi arved olla päris jubedad,“ tunnistab Mari-Liis.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99